Comhems analoga kanaler försvinner, ersätts av digitala

//Comhems analoga kanaler försvinner, ersätts av digitala

Comhems analoga kanaler försvinner, ersätts av digitala

Den 26 maj går Comhem över till att sända tv-kanaler helt digitalt och de analoga kanalerna (inkl. FM-radio via tv-uttaget) utgår. För dig innebär det en tv-upplevelse med skarpare bild och ljud, samt möjlighet att se abonnemangsfria kanaler inom hela EU.

Många tittar redan digitalt och behöver inte göra någonting. Men om du tittar på analoga tv-sändningar idag behöver du ändra till digital-tv senast den 26 maj när de analoga kanalerna utgår. Du behöver inte vänta till den 26 maj Dina digitala kanaler finns tillgängliga redan från den 17 februari. Följ våra enkla tips nedan och ändra till digital-tv och njut av bättre bild och ljud redan idag.

2020-03-08T09:39:41+00:00 mars 8th, 2020|Inlägg|0 kommentarer

Lämna kommentar